top of page

TRAINEN

Wil jij net zo fit worden als je paard?
ruitervitaalcoach%20shoot%20280720-45_ed

PERSONAL TRAINING

50,-

p.p.

1 op 1 training

Op stal, thuis of buitenlocatie trainingsschema op maat

1e keer: intake en ruitervitaaltest

50 min.

persoonlijke begeleiding

SMALL GROUP TRAINING

32,50

p.p.

train samen

2 personen

Op stal, thuis of buitenlocatie 

trainingsschema op maat

1e keer: intake en ruitervitaaltest

50 min.

ONLINE COACHING

60,-

per les

In een online coachingcall bespreken we de vragen die je hebt rondom ruitervitaliteit.

Na het gesprek ontvang je de besproken oefeningen.

train thuis

GROUP TRAINING

16,-

p.p.

vanaf:

max. 10 personen

Op stal of een buitenlocatie 

stel je eigen groep samen

1e keer: ruitervitaaltest

50 min.

sporten met je stal

ruiteranalyse?

Heb je interesse in een

Wat klanten zeggen over

TRAINEN BIJ RUITERVITAALCOACH

Dayenne Vos

"Ik train nu 3 maanden bij Dayenne en ben er echt heel blij mee! Normaal houd ik fitness niet lang vol, maar nu het gekoppeld is aan paardrijden wel.

 

De trainingen bij Dayenne zijn afwisselend, vliegen voorbij en de volgende dag voel je dat je hard gewerkt hebt.

 

Dayenne is heel flexibel in het plannen van trainingen. Verder is het fijn dat ze altijd snel reageert op vragen; bijna altijd heb je binnen een dag een aangepast trainingsschema of een filmpje waarin ze een oefening nog eens voordoet.

 

Het was geen doel, maar ik ben inmiddels ruim een kilo lichter. Verder zit ik lekkerder in mijn vel en mijn lijf is duidelijk strakker.

 

En Dayenne is nog gezellig ook!"

LEONIE SNIJDERS

"Als eigenaar van een jong paard waarmee ik graag als hij er klaar voor is op de wedstrijden wil verschijnen leek het mij goed om eerst aan mijn eigen conditie, coördinatie en balans te werken voordat ik diezelfde dingen van mijn paard verlang.  

Zelfstandig bij een sportschool sporten gaf voor mij niet het gewenste resultaat en vond ik ook weinig motiverend.

 

Bij Dayenne heb een voor mijzelf specifiek opgesteld trainingsschema en volg ik met regelmaat persoonlijke trainingssessies wat voor mij het sporten leuker maakt en een stok achter de deur geeft om zelf thuis ook aan de slag te gaan met de oefeningen.

 

Tijdens deze sessies geeft Dayenne ook goede feedback op je houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Dit is super waardevol, omdat je zelf meestal niet in de gaten hebt wanneer je iets niet helemaal goed uitvoert. 

Daarnaast is er een goede sfeer tijdens de lessen en merk je na afloop gelijk dat je goed gesport hebt. " 

KELLY GROENESTJN

"Het contact met Dayenne is heel prettig, ze denkt zo goed mogelijk met je mee om je verbeterpunten aan te pakken door middel van een schema wat goed bij je past.

 

Ik merk na een aantal trainingen al dat ik effectiever kan inwerken als ruiter.

 

Ik raad trainen bij Dayenne van harte aan!"

MARINA VAN RIEL

"Ik heb de lessen van Dayenne erg leerzaam gevonden want ik kwam erachter ik toch aardig scheef was.

Het waren juist de kleine dingetjes waar je normaliter niet op let, maar het wordt een soort bewustwording van houding en zit.

Je kunt je dus voorstellen dat als je ‘scheef bent/ zit’ wat dat voor effect op je paard is😉 buiten leerzaamheid zijn de lessen ook altijd gezellig en ze heeft veel geduld.

 

Dus ik zeg training/les van Dayenne, gewoon doen!👌"

NANCY HOFKENS

"Al een tijdje was ik opzoek naar een goede aanvulling naast het paardrijden. Ik merkte aan mezelf dat met alleen fysio en yoga er niet voldoende vooruitgang zat in mijn “zwakke punten”. Toen ik hoorde dat Dayenne trainingen gaf met de focus op ruiters was ik meteen enthousiast!

Dit had ik nodig! 

Na een heldere intake zijn we direct begonnen met de ruitervitaaltest, dit gaf me een goed inzicht in mijn huidige situatie en dus mijn start punt. Na het stellen van doelen zijn we met doelgerichte trainingsschema’s gaan trainen.

 

Door een slechte knie en een lastige heup waren sommige oefeningen in het begin lastig om te doen, maar daar had Dayenne direct een goed initiatief voor. Ook hebben we mijn voeding geanalyseerd en hier wat aanpassingen in gemaakt. 

Na 6 weken hebben we de doelen die in de eerste week opgesteld waren bekeken en wat denk je?! Het grootste gedeelte gewoon gehaald! Na het bijstellen van de doelen zijn we verder gegaan met trainen en ik voel me een stuk fitter. 

Ook tijdens het rijden merk ik veel verschil, ik ben me bewuster van mijn lijf en dit helpt me enorm. 

Ik zou een training met Dayenne zeker aanraden, een ruiter met kennis die je goed kan helpen en motiveren naar een fittere levensstijl en betere houding te paard "

MARLEEN SPOORMAKERS

"Ik ga elke keer met plezier naar de training! Het zijn uitdagende en afwisselende trainingen. Ik merk duidelijk resultaat tijdens het paardrijden, maar zeker ook in de dagelijkse dingen. Mijn flexibiliteit, uithoudingsvermogen en bewustzijn van mijn lijf zijn duidelijk verbeterd! 

 

Door de trainingen van Dayenne heb ik beter leren omgaan met stress situatie en kan ik met veel meer focus rijden op m’n paard. Je wordt hierin begeleid, doordat ook je ademhaling wordt meegenomen. Doordat we in de trainingen heel bewust bezig zijn met de oefeningen, kan ik op m’n paard ook veel bewuster bezig zijn met het rijden. Ik word tijdens het paardrijden bijvoorbeeld niet meer zo snel afgeleid door na te denken over bijvoorbeeld die stresssituatie of over de boodschappen voor vanavond, maar houd de focus bij mijn paard.

 

Wat ik erg fijn vond was de start met de ‘Ruitervitaaltest’, de 0-meting, daaruit kwam duidelijk naar voren waar ik aan moest werken en dat was een fijne eyeopener. 

 

Wat ook erg leuk is, is dat Dayenne goed uitlegt waaróm je een oefening doet en welke spieren je hierbij gebruikt. Hierdoor leer je veel over jezelf en ben je je ook nog sneller bewust van het gebruik van je lijf. 

 

Twijfel je of het de investering waard is? Ik zeg: give it a try, je krijgt geen spijt!

MIRELLA BAST

Meer weten?

Vul hiernaast je e-mailadres in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Check ook je spam folder!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page