top of page
210625Dayenne_-56.JPG

RUITER
ANALYSE

Wil jij je rijden te verbeteren door aan jezelf te werken,
en toch tijd over houden voor je paard?

Wil je graag je houding te paard verbeteren?

In de ruiteranalyse beoordeel ik een aantal filmpjes van jou op je paard. Je geeft mij aan waar je tegen aan loopt met rijden, ik laat jou zien, dmv foto's met hulplijnen waar er verbetering zit.

 

Je krijgt van mij tips waar je op moet letten en oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

Hoe werkt een ruiteranalyse precies?

Sign me up!

Ik wil zo'n ruiteranalyse,
Sign me up!

Verzending gelukt

1.png
3.png
2.png

MET VIDEO'S

RUITERANALYSE

Een rapport van 3 pagina's met daarin:

 

  • Een analyse van je houding en zit
     

  • Afbeeldingen van jezelf te paard met hulplijnen 
     

  • Tips voor bewustwording te paard
     

  • Oefeningen (min. 4) om trainen naast je paard

PRIJS: €74,- 

REVIEWS

ANGÉLIQUE VD VEER

Dayenne reageert snel op mails en berichten op social media. Waardoor ik meteen aan de slag kon met het opnemen van filmpjes.

De ruiteranalyse is helder uitgelegd met duidelijke plaatjes (van jezelf).

Ik raad het iedereen aan. Of je nou grote issues of kleine issues hebt tijdens het rijden. Dayenne geeft aan waar je kunt verbeteren en geeft oefeningen waarmee je meteen aan de slag kunt.

SONJA LOSEKOOT

Via Instagram ontdekte ik de ruiteranalyse, ik twijfelde al langer over mijn eigen zit en ik wilde wel eens van een onafhankelijk iemand horen hoe het nu eigenlijk gaat met mijn houding.

 

Het contact met Dayenne was heel makkelijk en fijn. Ik had nog wat vragen over de filmpjes en hier kreeg ik snel en duidelijk antwoord op!

 

Ook ontving ik snel de ruiteranalyse, deze was heel fijn uitgelegd met voorbeelden uit mijn eigen filmpjes zodat ik het zelf ook goed kon zien.

 

Daarbij zijn de oefeningen die ik heb ontvangen duidelijk uitgelegd in filmpjes en weet ik ook waar ze mij bij kunnen helpen! Nu kan ik naast het paard ook gerichter trainen om mezelf te blijven verbeteren dus ik ben heel tevreden!

SARA VAN DOESBURG

Toevallig kwam ik bij Dayenne terecht voor een analyse over mijn houding te paard. Wat fijn om haar expertise te kunnen gebruiken om mijn houding en zit te verbeteren. Haar manier van communiceren is kort en bondig, dat maakt de boodschap helder en duidelijk.

 

Ik zou een ieder aanraden om eens contact op te nemen met Dayenne, ook als je geen specifieke hulpvraag hebt. Bewustwording van je eigen houding en zit is al een winst op zichzelf!

BERNETTE OOSTERLAKEN

Dayenne weet aan de hand van een paar video's en de screenshots daarvan goed uit te leggen wat de aandachtspunten zijn in je houding en zit.

 

Vervolgens krijg je een aantal oefeningen om heel gericht naast het paard aan deze aandachtspunten te werken. Het nut van de oefeningen is duidelijk uitgelegd en met een korte video worden alle oefeningen voor gedaan, zodat je thuis aan de slag kunt.

 

Hoewel de aandachtspunten voor mij niet nieuw waren, was het wel heel leerzaam om eens terug te zien wat er precies gebeurt in het lijf, iets wat Dayenne heel goed duidelijk weet te maken.

 

Daarmee vormde de ruiteranalyse een mooie aanvulling op de lessen die ik al heb met mijn paard. De oefeningen zijn heel goed zelf thuis te doen en ik merk al na een paar keer het uitvoeren ervan dat er verbetering in zit.

 

De gehele analyse heb ik als laagdrempelig, leerzaam en nuttig ervaren, met een super fijn contact met Dayenne. Kortom, een echte aanrader voor elke ruiter

BERBER ZORGDRAGER

Jesss, ik ben erg enthousiast over je ruiteranalyse. Het waren niet compleet onbekende zaken, maar altijd goed om weer eens te horen, helemaal met jouw tekeningen erbij. 

Het rapport was helder, beknopt en vlot, waardoor de boodschap ook duidelijk was.

Ik ben heeeel benieuwd naar de oefeningen, maar ga morgen eerst even naar de fysio, en daarna begin ik aan de oefeningen, ik heb er zin in!!! 🤩

 

Ik zou het zeker aanraden, want zo'n uitleg, tekeningen en oefeningen kunnen een boel simpele zaken zo oplossen denk ik.

bottom of page